ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Με τα σύγχρονα μηχανήματά μας, αναλαμβάνουμε την κοπή και το κόλλημα της επιφάνειας που επιθυμείτε στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν.

Αναλαμβάνουμε:

  Κοπή Επιφανειών

  Συγκόλληση Περιθωρίων PVC

  Παράδοση – Παραλαβή

banner6
banner11

∆ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Το όραμα μας

Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους και αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού και η εισαγωγή ξυλείας από τα εργοστάσιά τους, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα παράδοσης των εμπορευμάτων στο χώρο σας. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, σε μακρινές αποστάσεις, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες και εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες.

PARTNERS

Αξιόπιστες Λύσεις

Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους και αξιόπιστους οίκους του εσωτερικού και η εισαγωγή ξυλείας από τα εργοστάσιά του εξωτερικού, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς αλλά και των πελατών της, η εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να εμπλουτίζει το portfolio της με ακόμα περισσότερους κωδικούς προϊόντων, διατηρώντας πάντα την ίδια ποιότητα υλικών κατασκευής και το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής που τη χαρακτήριζαν από την πρώτη ηµέρα.
93+Χρόνια εμπειρίας
4000m2Εμβαδόν Εγκαταστάσεων
200+Συνεργάτες

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας..